Curry 36 -berliiniläinen klassikko

Berliinin elinvoimaisessa ruokakulttuurissa on yksi ravintola, joka erottuu edullisilla ja herkullisilla annoksillaan – Curry 36. Tämä paikallinen klassikko tarjoaa autenttisia currywurst-annoksia, jotka ovat kuuluisia ympäri kaupunkia. Curry 36 on perustettu vuonna 1981 ja siitä asti se on saanut vankan maineen paikallisena ruokainstituutiona.

Sijaitessaan aivan Kreuzbergin sydämessä, Curry 36 on helposti saavutettavissa Berliinin keskustasta. Ravintolan sisätilat ovat perinteiset ja yksinkertaiset, mutta rikkaasta historiasta ja tunnelmasta huokuu lämmin paikallinen fiilis. Monet berliiniläiset ja matkailijat suuntaavat tänne nauttimaan currywurstistaan.

Edulliset herkkupalat Curry 36:ssa

Curry 36 tarjoaa laajan valikoiman currywurst-annoksia, joiden hinnat pysyvät erittäin kohtuullisina. Ravintola tarjoaa useita eri annoskokoja, joten jokainen voi valita omaan nälkäänsä sopivan vaihtoehdon. Kurkistetaanpa hieman ravintolan tarjontaan.

Perinteinen currywurst-annos koostuu maukkaasta grillatusta makkarakiekosta, joka on maustettu herkullisella currykastikkeella. Annokseen kuuluu myös rapeita ranskalaisia perunoita ja raikkaita salaatinlehtiä. Tämä klassinen annos maksaa vain muutaman euron ja se on loistava valinta, kun kaipaat nopeaa ja maukasta välipalaa.

Jos haluat hieman enemmän makuelämyksiä, kannattaa kokeilla Curry 36:n erikoisempia currywurst-annoksia. Esimerkiksi ”Curry Buttermilk” -annos tarjoaa perinteisen currywurstin lisäksi herkullista maissileipää ja raikasta sitruuna-jogurttikastiketta. Tämä annos on loistava vaihtoehto, jos haet jotain hieman kevyempää, mutta silti täynnä makua.

Currywurst-annokset hintahaitarilla

Curry 36 tarjoaa myös erilaisia currywurst-annoksia eri hintaluokissa. Siitä syystä tämä paikka sopii niin pienelle budjetille kuin hieman parempaan ravintolaruokailuunkin.

Kun haluat nauttia currywurstista edullisesti, voit valita perinteisen currywurst-annoksen, joka on huomattavasti halvempi kuin esimerkiksi erikoisemmat vaihtoehdot. Ravintola tarjoaa myös erilaisia annospaketteja, joissa on mukana esimerkiksi virvoitusjuoma tai jälkiruoka. Näiden annospakettien hinnat vaihtelevat hieman, mutta ne ovat silti erittäin kohtuullisia.

Jos taas olet valmis panostamaan hieman enemmän, Curry 36 tarjoaa myös ruokalistallaan useita premium-annoksia. Nämä annokset sisältävät erikoisempia makuyhdistelmiä ja laadukkaampia raaka-aineita. Ne ovat täydellisiä, kun haluat nauttia currywurstista hieman ylellisemmin.

Kaiken kaikkiaan Curry 36 on erinomainen vaihtoehto, kun etsit maukkaita currywurst-annoksia Berliinistä. Se tarjoaa herkullisia ja edullisia annoksia, joita voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Tämä ravintola on ehdoton must see -kohde jokaiselle Berliinissä vierailevalle ruokailijalle.
Pyyntö epäonnistui. Virhekoodi: 500 read timeout

Ravintolan suosikkireseptejä kotikokeille

Berliinissä sijaitseva Curry 36 on yksi kaupungin suosituimmista ja legendaarisimmista ravintoloista. Se on erityisen tunnettu currywursteistaan, jotka ovat suosittuja paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa. Jos haluat päästä nauttimaan Curry 36:n herkuista myös kotona, tässä on muutamia suosikkireseptejä, joita voit kokeilla.

Yksi Curry 36:n klassikkoresepteistä on currywursti, joka on Berliinin tunnetuimpia herkkuja. Tarvitset tähän reseptiin grilli- tai makkarakastiketta, curryjauhetta, currywursteja ja tuoretta leipää tai ranskanperunoita. Voit valmistaa currywurstit kaavamaisesti paistamalla niitä pannulla tai grillaamalla ne. Lopuksi kastike tarjoillaan currywurstien päällä antaen niille mausteisen ja maukkaan yrteillä maustetun maun.

Toinen suosikki on currywurstin seuralainen, currymakkara. Valmistaaksesi currymakkaraa kotona tarvitset makkaraa, curryjauhetta, sipulia, tomaattimurskaa ja valmista currykastiketta. Kiehauta currymakkaraa hetken aikaa vedessä, jotta se kypsentyy. Paista sipulia pannulla ja lisää sitten tomaattimurska ja currykastike. Mausta seos curryjauheella ja lisää currymakkara joukkoon. Anna seoksen kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, jotta maut sekoittuvat hyvin. Tarjoile currymakkara leivän tai ranskalaisten perunoiden kanssa.

Curry 36:n erikoistarjoukset

Curry 36 tarjoaa myös erikoistarjouksia, joista voi hyötyä vieraillessaan ravintolassa. Esimerkiksi opiskelijat voivat hyödyntää opiskelija-alennusta esittämällä voimassaolevan opiskelijakorttinsa. Tämä mahdollistaa edullisemman ruokailun opiskelijoille, jotka haluavat herkutella currywurstein tai muilla Curry 36:n tarjoamilla herkuilla.

Toinen erikoistarjous, josta voi hyötyä, on combo-kokonaisuus. Tämä tarkoittaa, että saat esimerkiksi currywurstin, ranskanperunat ja juoman yhdellä paketilla edulliseen hintaan. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos et halua miettiä erikseen mitä tilata, vaan haluat nauttia useammasta herkusta samalla kertaa.

Curry 36 -ravintolan tunnelmalliset puitteet

Curry 36 sijaitsee vilkkaassa Kreuzbergin kaupunginosassa, joka on tunnettu rentoon ilmapiiriin ja monikulttuurisuuteen. Ravintolan ympäristössä on paljon baareja, kahviloita ja pieniä liikkeitä, joten ravintolan tunnelma on eläväinen ja viihtyisä.

Curry 36:n ravintolassa on myös viehättävä ulkoterassi, jolla voit nauttia ruuasta ja samalla ihastella kaupungin vilinää. Kesällä ulkoterassi on erityisen suosittu, kun paikalliset ja matkailijat kerääntyvät nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta kesäisen ilman ollessa miellyttävä.

Ravintolan sisällä on myös riittävästi istumapaikkoja, joten voit nauttia herkullisista annoksista mukavasti sisätiloissa. Vaikka Curry 36 onkin suosittu, ravintola pystyy yleensä tarjoilemaan ruokaa sujuvasti ja palvelu on ystävällistä ja nopeaa.

Curry 36 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ravintola Berliinissä, jos haluat herkutella edullisesti ja maistella Curry 36:n maukkaita annoksia. Ravintola tarjoaa myös take away -palvelun, joten voit nauttia herkuista myös mukavasti hotellihuoneessasi tai muualla kaupungissa liikkuessasi.