LP12 Mall of Berlin

Berliini on yksi Euroopan suosituimmista ostoskaupungeista, ja sieltä löytyy lukuisia ostoskeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja brändejä. Yksi suosituimmista ostoskeskuksista Berliinissä on LP12 Mall of Berlin.

Sijainti ja saapuminen

LP12 Mall of Berlin sijaitsee kaupungin sydämessä, aivan Potsdamer Platzin vieressä. Potsdamer Platz on yksi Berliinin tunnetuimmista aukioista, ja sinne on helppo päästä erilaisilla julkisilla liikennevälineillä.

Berliinin laaja julkinen liikenneverkosto kattaa koko kaupungin alueen, ja lähin metroasema ostoskeskukselle on Potsdamer Platzin asema. Metroaseman lisäksi Potsdamer Platzilla on myös raitiovaunu- ja bussipysäkkejä, joten liikkuminen ostoskeskukselle on hyvin kätevää.

Jos tulee Berliiniin lentäen, Lentokentältä pääsee ostoskeskukselle kätevästi lentokenttäbussilla, joka pysähtyy myös Potsdamer Platzilla. Ostoskeskuksen läheisyydessä on myös useita pysäköintitaloja, joten autolla saapuminen on myös mahdollista.

Ostosmahdollisuudet

LP12 Mall of Berlin on yksi Berliinin suurimmista ja moderneimmista ostoskeskuksista. Siellä on yli 270 erilaista liikettä ja ravintolaa, joten ostosmahdollisuuksia riittää jokaiseen makuun.

Ostoskeskuksessa on laaja valikoima kansainvälisten ja paikallisten brändien liikkeitä, jotka tarjoavat vaatteita, kenkiä, laukkuja, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paljon muuta. Tunnettuja brändejä ovat esimerkiksi Zara, H&M, Nike, Apple ja Sephora.

LP12 Mall of Berlin on myös hyvä paikka nauttia herkullisesta ruoasta tai rentoutua kahvikupposen äärellä. Sieltä löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokaelämyksiä. Ostoskeskuksessa on myös viihtyisiä lounge-alueita, joissa voi levähtää shoppailun lomassa.

Mikäli shoppailun jälkeen kaipaa vielä lisää viihdettä, LP12 Mall of Berlinin yhteydessä on myös elokuvateatteri, jossa esitetään uusimpia elokuvia. Lisäksi Potsdamer Platzilla sijaitsee myös monia muita viihdemahdollisuuksia, kuten kasino ja teattereita.

LP12 Mall of Berlin on siis täydellinen ostoskohde kaikille shoppailusta ja viihteestä pitäville. Sen sijainti keskellä Berliiniä ja laaja valikoima erilaisia liikkeitä tekevät siitä suositun kohteen sekä paikallisten että turistien keskuudessa.

Ruokapaikat ja ravintolat

LP12 Mall of Berlin tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokapaikkoja ja ravintoloita kaikille nälkäisille ostoskierroksen jälkeen. Ostoskeskuksen alakerrassa sijaitsevat ruokakorttelit, joissa on useita eri vaihtoehtoja aina pikaruokaravintoloista fine dining -ravintoloihin.

Ostoskeskuksen kattavasta ruokatarjonnasta löytyy jotain jokaiseen makuun. Pikaruokaa ja välipaloja tarjoavat ketjuravintolat, kuten McDonald’s ja Subway, vetävät puoleensa nopeaa ja vaivatonta ruokailua kaipaavia asiakkaita. Niiden lisäksi tarjolla on myös paljon erilaisia kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaista, meksikolaista ja kiinalaista ruokaa.

Fine dining -ravintoloiden antelias valikoima viinejä ja gourmet-ruokalistoja houkuttelee herkuttelijoita ja ruokaintoilijoita. Näissä ravintoloissa pääset nauttimaan laadukkaista aterioista, jotka on valmistettu tuoreista, laadukkaista raaka-aineista. Ruokaillessasi LP12 Mall of Berlinissä voit siis odottaa korkealuokkaista ruokakokemusta.

Viihde ja aktiviteetit

LP12 Mall of Berlin tarjoaa paljon muutakin kuin pelkkiä ostosmahdollisuuksia. Ostoskeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee elokuvateatteri, jossa voit viettää rentouttavan elokuvailtaisen kavereiden tai perheen kanssa. Elokuvateatterista löytyy laajaa valikoima erilaisia elokuvia eri genreistä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista katseltavaa.

LP12 Mall of Berlinin tarjoamaa viihdetarjontaa löytyy myös musiikkimaailmasta. Ostoskeskuksen eri kerroksissa järjestetään säännöllisesti musiikkiesityksiä ja konsertteja, joissa voit päästä nauttimaan live-musiikista eri genrejen parissa. Konserttien lisäksi ostoskeskus tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin musiikkitapahtumiin ja -tapaamisiin, joissa voit tutustua uusiin artisteihin ja bändeihin.

Lisäksi LP12 Mall of Berlinissä on useita aktiviteetteja, jotka sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit esimerkiksi kokeilla kiipeilyä erityisen suunnitellussa kiipeilykeskuksessa, tai sukeltaa alas jännittävää vesiliukumäkeä vesipuistossa. LP12 Mall of Berlin tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin työpajoihin ja kursseihin, joissa voi oppia uusia taitoja tai harrastaa jotakin itselle mieluisaa aktiviteettia.

Pysäköinti ja kulkuyhteydet

LP12 Mall of Berlinin sijainti Berliinin keskustassa tekee siitä helposti saavutettavan eri kulkuneuvoilla. Ostoskeskus sijaitsee lähellä Potsdamer Platzia, johon on hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä. Lähimmät metro- ja juna-asemat ovat Potsdamer Platz ja Mendelssohn-Bartholdy-Park, joilta on lyhyt kävelymatka ostoskeskukseen.

Jos saavut ostoskeskukseen omalla autolla, LP12 Mall of Berlinissä on käytettävissä parkkihalli, johon mahtuu tuhansia autoja. Parkkihalli on avoinna ostoskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ja tarjoaa turvallisen paikan autolle shoppailun ajaksi. Pysäköinti on maksullista, ja maksu suoritetaan parkkihallin automaateilla tai mobiilimaksulla.

LP12 Mall of Berlinin sijainti ja kattavat kulkuyhteydet tekevät siitä helpon kohteen niin paikallisille kuin turisteillekin. Ostoskeskuksen monipuolisen tarjonnan lisäksi sen yhteydessä on myös muita turistinähtävyyksiä, kuten Brandenburgin portti ja Museosaari, jotka lisäävät Berliinin vierailun kokonaisvaltaista elämyksellisyyttä.

Myymälät ja brändit

LP12 Mall of Berlin on yksi Berliinin suurimmista ostoskeskuksista ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia myymälöitä ja brändejä. Ostoskeskuksessa on yli 270 myymälää, joten jokainen löytää varmasti jotain mielenkiintoista ja tarpeellista mukaan vietäväksi.

LP12 Mall of Berlinin myymälöissä on tarjolla kaikkea vaatteista ja kenkäkaupoista elektroniikka- ja kodintarvikeliikkeisiin. Joukosta löytyy sekä kansainvälisiä merkkejä että paikallisia brändejä. Myymälät kattavat kaikki tarpeet niin muodin, kauneuden kuin sisustuksenkin suhteen.

Suurin osa Berliinin tunnetuimmista muotimerkeistä on edustettuna ostoskeskuksessa. Esimerkiksi Hugo Boss, Zara, H&M, Levi’s ja Adidas ovat vain muutama niistä brändeistä, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteitaan LP12 Mall of Berlinin myymälöissä. Myös kansainvälisten luksusbrändien, kuten Gucci, Louis Vuitton ja Prada, liikkeet löytyvät ostoskeskuksesta.

Myös sisustus- ja kodintarvikeliikkeissä on runsaasti valinnanvaraa eri brändien välillä. Suosittuja sisustusketjuja, kuten Ikea, HEMA ja Tiger, löytyy ostoskeskuksesta, joten kodin sisustamiseen sekä tarpeellisten käyttötavaroiden hankkimiseen on hyvät mahdollisuudet.

Hinnat ja tarjoukset

LP12 Mall of Berlinin myymälät tarjoavat laajan valikoiman erilaisia hintaluokkia, joten jokaisen budjettiin löytyy sopivia vaihtoehtoja. Kansainvälisten muotimerkkien ylellisemmät tuotteet saattavat olla hieman hintavia, mutta myös edullisempia vaihtoehtoja on tarjolla.

Ostoskeskus tunnetaan myös hyvistä tarjouksista ja alennusmyynneistä. Erityisesti sesonkiaikoina, kuten jouluna ja kesällä, monet myymälät tarjoavat alennuksia ja erikoistarjouksia. Kannattaa siis pitää silmällä alennusmyyntiaikoja, jos haluat tehdä löytöjä edullisemmin.

LP12 Mall of Berlinin verkkosivuilta kannattaa myös tarkistaa mahdolliset ostoskeskuskohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi eri myymälöiden alennusmyynneistä ja erikoistarjouksista.

Muita vinkkejä ja huomioitavaa

LP12 Mall of Berlin on suosittu ostospaikka, joten se saattaa olla vilkas erityisesti viikonloppuisin ja sesonkiaikoina. Jos haluat välttää ruuhkaa, kannattaa suunnata ostoksille aamupäivällä tai viikolla.

Ostoskeskuksessa on myös paljon ravintoloita ja kahviloita, joten ruokailuun ja virkistäytymiseen ei tarvitse lähteä kauas ostosreissun lomassa. Mikäli kaipaat hieman taukoa ostosten lomassa, voit istahtaa hetkeksi nauttimaan hyvästä ruoasta tai kupillisesta kahvia johonkin ostoskeskuksen monista ruokapaikoista.

LP12 Mall of Berlin sijaitsee keskeisellä paikalla Berliinin sydämessä, joten ostoskeskukselle on helppo päästä eri puolilta kaupunkia. Ostoskeskukseen voi saapua joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Lähin metroasema on Potsdamer Platz, joka tarjoaa hyvät yhteydet ostoskeskukseen.

Kokonaisuudessaan LP12 Mall of Berlin tarjoaa monipuolisen ostoskokemuksen eri myymälöineen ja palveluineen. Ostoskeskus sopii hyvin kaikille, jotka haluavat tehdä ostoksia rennosti ja kattavasti saman katon alla. Berliiniin matkustavan kannattaa ehdottomasti vierailla tällä modernilla ostoskeskuksella.