Berliini on tunnettu monista nähtävyyksistä, kulttuuristaan ja historiastaan. Mutta kaupunki tarjoaa myös erinomaisen ostoskokemuksen kaikille shoppailun ystäville. Erityisesti Berliinin Outlet kaupat ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa.

Outlet-myymälät ovat erikoistuneet tarjoamaan muotia ja design-tuotteita alennettuun hintaan. Tällaiset myymälät ovat erittäin suosittuja, koska ne mahdollistavat merkkivaatteiden, -kenkien ja -asusteiden ostamisen edullisemmin kuin normaaleissa korkean tason liikkeissä. Berliini tarjoaa useita erinomaisia Outlet-keskuksia, joissa voi tehdä hyviä löytöjä.

Yksi suosituimmista Outlet-kylästä Berliinissä on Designer Outlet Berlin. Tämä moderni ostoskeskus sijaitsee lähellä lentokenttää ja sieltä löytää yli 100 eri merkkiä. Tarjolla on tunnettujen design-merkkien kuten Hugo Boss, Adidas, Nike, Burberry ja Tommy Hilfiger tuotteita. Toinen suosittu Outlet-keskus on Wustenmarktin ostosalue. Siellä voi tutustua moniin design-merkkeihin ja tehdä edullisia ostoksia.

Berliinissä on myös muita Outlet-kauppoja, kuten Mall of Berlinin sijaitseva Holy Fashion Group Outlet, josta voi löytää trendikkäitä vaatteita edulliseen hintaan. Kaupunki tarjoaa myös pienempiä Outlet-kauppoja, joissa voi tehdä hyviä löytöjä paikallisilta suunnittelijoilta ja pieniltä brändeiltä.

Berliinin Outlet-kaupat tarjoavat shoppailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia laadukkaita merkkituotteita edullisesti. Matkailijoiden kannattaa varata aikaa tutustumalla näihin ostoskohteisiin ja ottamaan kaupungista kaikki hyöty irti edullisista löydöistä.

 • Designer Outlet Berlin: Tämä outlet-kauppa tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen muotimerkkien tuotteita alennetuilla hinnoilla.
 • KaDeWe Premium Outlet: KaDeWe on yksi Berliinin kuuluisimmista tavarataloista, ja sen outlet-osasto tarjoaa erilaisia premium-tuotteita edullisempaan hintaan.
 • Villa Berlin Outlet: Villa Berlin tarjoaa huippumuotia huippuedulliseen hintaan. Valikoimaan kuuluu tyylikkäitä vaatteita, kenkiä ja asusteita.
 • DAILY’s Outlet Store: DAILY’s Outlet Store tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita ja -varusteita huippuedulliseen hintaan.
 • McArthurGlen Berlin: McArthurGlen Berlin on yksi alueen suurimmista outlet-kaupoista. Se tarjoaa monipuolisen valikoiman vaatteita, asusteita ja kodintuotteita.
 • Designer Outlet Berlin-Wustermark: Tämä outlet-kauppa sijaitsee lähellä Berliiniä ja tarjoaa laajan valikoiman designer-merkkien tuotteita alennetuin hinnoin.
 • OUTFITTERY Outlet: OUTFITTERY Outlet tarjoaa tyylikkäitä vaatteita ja asusteita miehille huippuedulliseen hintaan.
 • Kaufland Outlet Berlin: Kaufland Outlet Berlin tarjoaa laajan valikoiman päivittäistavaroita, kodintarvikkeita ja vaatteita alennettuun hintaan.
 • Marken Outlet Berlin Köpenick: Marken Outlet Berlin Köpenick tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen merkkien vaatteita ja asusteita edulliseen hintaan.
 • K-Supermarket Outlet Berlin: K-Supermarket Outlet Berlin tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita ja muita päivittäistavaroita edulliseen hintaan.
 • Lidl Outlet Berlin: Lidl Outlet Berlin tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita, kodintarvikkeita ja muita tuotteita alennettuun hintaan.
 • Primark Outlet Berlin: Primark Outlet Berlin tarjoaa tyylikkäitä vaatteita edulliseen hintaan. Valikoimaan kuuluu niin naisten, miesten kuin lastenkin vaatteita.

Berliinin Outlet kaupat tarjoavat loistavan mahdollisuuden tehdä edullisia löytöjä ja nauttia ostoksista kaupungin tunnelmallisissa ympäristöissä. Valikoimassa on tunnettujen merkkien vaatteita, kenkiä, laukkuja, kosmetiikkaa ja monia muita tuotteita. Olitpa sitten muodin rakastaja, elektroniikkafani tai etsit kodintarvikkeita, Berliinistä löydät varmasti juuri sinulle sopivan Outlet-kaupan.

Käydessäsi Berliinin Outlet kaupoissa kannattaa varata aikaa ja tutustua eri alueiden tarjontaan. Esimerkiksi Kurfürstendammin alueella sijaitsevat Designer Outlet Berlin ja Kadewe tarjoavat eksklusiivisempaa shoppailua ja korkeatasoista muotia. Samalla alueella sijaitsee myös KaDeWe tavaratalo, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Jos etsit edullisempia vaihtoehtoja, suuntaa esimerkiksi Spandauin kaupunginosaan, jossa sijaitsee ensimmäinen Factory Outlet Store Berliinissä. Tämä ostoskeskus tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita alennettuun hintaan.

Berliinissä on myös useita outlet-kyliä, kuten B5 Outlet Center, East Side Mall Outlet ja McArthurGlen Designer Outlet Berlin, jotka tarjoavat shoppailumahdollisuuksia hieman kaupungin ulkopuolella. Näissä outlet-kylien valikoimissa on useita merkkiliikkeitä, joissa voit tehdä todella edullisia ostoksia.

Berliinin Outlet kaupat ovat suosittuja niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää laadukkaita tuotteita edullisesti. Muista myös seurata berliinin_remdin sosiaalisen median kanavia ja kommentoida kokemuksiasi. Ja tietenkin, jaa löytösi ja vinkkisi myös omille sosiaalisen median tileillesi käyttämällä hashtagia #berliininoutletkaupat!

Toivotamme sinulle mukavaa shoppailua Berliinissä ja toivomme, että artikkelistamme oli hyötyä suunnitellessasi ostosreissuasi kaupunkiin.