Sijainti ja yhteys

Berliini on tunnettu ostosmekka, ja kaupungissa on useita erilaisia ostoskeskuksia tarjoten monipuoliset ostosmahdollisuudet. Yksi suosituimmista ostoskeskuksista on Schönhauser Allee Arcaden, joka sijaitsee Berliinin Prenzlauer Bergin kaupunginosassa.

Schönhauser Allee Arcaden sijaitsee aivan Schönhauser Allee -kadun vieressä, joten se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla. Berliinin metroverkosto tarjoaa suoran yhteyden ostoskeskukseen, sillä Schönhauser Allee -asema sijaitsee aivan ostoskeskuksen vieressä. Lisäksi alueella kulkee myös useita bussilinjoja, joten paikalle pääseminen on helppoa ja vaivatonta.

Schönhauser Allee Arcadenin sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee vilkkaan Schönhauser Allee -kadun varrella. Kadulla on paljon erilaisia liikkeitä ja ravintoloita, joten ostosten lomassa voi helposti piipahtaa myös muualla shoppailemassa tai nauttimassa hyvää ruokaa. Lisäksi Prenzlauer Bergin kaupunginosa on tunnettu trendikkäästä ilmapiiristään, joten alueella on paljon mielenkiintoisia kauppoja ja putiikkeja.

Ostosmahdollisuudet

Schönhauser Allee Arcaden tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet. Ostoskeskus koostuu yhteensä yli 100 liikkeestä ja myymälästä, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Tarjolla on kaikkea vaatteista ja kengistä elektroniikkaan ja kosmetiikkaan.

Ostoskeskuksessa on useita suosittuja muotiliikkeitä, kuten H&M, Zara ja Mango, sekä erikoisliikkeitä, jotka keskittyvät esimerkiksi urheiluvaatteisiin tai lastenvaatteisiin. Elektroniikkafaneille on tarjolla muun muassa Mediamarkt, josta löytyy kaikki tarvittava elektroniikka ja kodinkoneet. Lisäksi Schönhauser Allee Arcadenissa on useita kenkä- ja asusteliikkeitä, joten täällä voi päivittää koko vaatekaapin ajan tasalle.

Ostoskeskuksessa on myös useita kauppoja, jotka tarjoavat erilaisia palveluita, kuten optikko ja matkatoimisto. Lisäksi ostoskeskuksesta löytyy ruokakauppa, josta voi tehdä päivittäiset ostokset. Schönhauser Allee Arcadenissa on myös monenlaisia pikkuliikkeitä, jotka myyvät esimerkiksi koruja, lahjatavaroita ja sisustustuotteita.

Ruokailupaikat

Shoppailun lomassa on tärkeää myös tankata energiaa, ja Schönhauser Allee Arcadessa onkin monia erilaisia ruokailupaikkoja tarjolla. Ostoskeskuksesta löytyy kahviloita, joissa voi nauttia tuoreita leivonnaisia ja kahvia. Lisäksi ostoskeskuksessa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia kansainvälisiä ruokia.

Ravintolatarjonta Schönhauser Allee Arcadenissa on monipuolinen, ja täältä löytyy vaihtoehtoja niin pikaruokaa kaipaaville kuin pitkän kaavan mukaan ruokailevillekin. Tarjolla on esimerkiksi italialaista, aasialaista ja meksikolaista ruokaa, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluisaa. Ostoskeskuksesta löytyy myös muutama pubi ja baari, jossa voi nauttia virvokkeita shoppailun lomassa.

Schönhauser Allee Arcades tarjoaa siis kaikki tarvittavat palvelut, kun haluaa lähteä tekemään ostoksia Berliinin sydämessä. Ostoskeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja sen monipuolinen liikevalikoima ja ruokatarjonta tekevät siitä erinomaisen kohteen niin paikallisille shoppailun ystäville kuin matkailijoillekin.

Viihde ja aktiviteetit

Schönhauser Allee Arcaden on yksi Berliinin suosituimmista ostoskeskuksista, jossa on myös paljon viihde- ja aktiviteettimahdollisuuksia kävijöille. Ostoskeskuksen yhteydessä löytyy muun muassa monipuolinen elokuvateatteri, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia eri genreistä. Elokuvateatterissa on useita näytöksiä päivittäin, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluisa elokuva katsottavaksi.

Lisäksi Schönhauser Allee Arcadenissa on useita pelihalleja ja pelisaleja, jotka tarjoavat hauskaa ajanvietettä kaikenikäisille. Pelihallit sisältävät erilaisia pelikoneita ja arcade-laitteita, joilla voi kokeilla onneaan tai kilpailla kavereiden kanssa. Ostoskeskuksen alakerrassa on myös biljardisali, jossa voi pelata biljardia ja nauttia rennosta ilmapiiristä.

Lisäksi Schönhauser Allee Arcadenissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi rentoutua ostosten lomassa. Ostoskeskuksen ruokapaikat tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri ruokakulttuureista ja makuun sopivaa syötävää löytyy varmasti jokaiselle. Lisäksi ostoskeskuksesta löytyy myös muutama baari, joissa voi nauttia virkistäviä juomia ja viettää iltaa ystävien kanssa.

Kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut

Schönhauser Allee Arcadenissa on myös erinomaiset kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut tarjoavat yritykset. Ostoskeskuksessa on useita kauneushoitoloita, joissa voi hemmotella itseään esimerkiksi hieronnan, kasvohoidon tai manikyyrin avulla. Lisäksi ostoskeskuksesta löytyy kampaamoja, joissa voi antaa ammattilaisen hoitaa hiusten leikkauksen, värjäyksen tai stailauksen.

Schönhauser Allee Arcaden sisältää myös kuntosalin, jossa voi käydä treenaamassa ja pitämässä huolta hyvinvoinnistaan. Kuntosalilla on laaja valikoima erilaisia kuntoilulaitteita ja ryhmäliikuntatunteja, jotka tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun. Kuntosalin yhteydestä löytyy myös pienempiä tiloja, joissa järjestetään esimerkiksi joogatunteja tai pilatesharjoituksia.

Lisäksi ostoskeskus sisältää useita kauneus- ja terveystuotteita tarjoavia kauppoja. Näistä kaupoista voi ostaa esimerkiksi kosmetiikkaa, luonnonmukaisia tuotteita, vitamiineja tai terveysruokaa. Ostoskeskuksen kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut tarjoavat kaiken tarvittavan omasta hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.

Lasten leikkipaikat

Schönhauser Allee Arcadenissa on myös erilaisia lasten leikkipaikkoja, jotka tarjoavat hauskaa ajanvietettä perheen pienimmille. Ostoskeskuksessa sijaitsee sisäleikkipuisto, jossa lapset voivat leikkiä ja temmeltää turvallisessa ympäristössä. Leikkipuistossa on erilaisia leikkivälineitä, kuten kiipeilytelineitä, palloaltaita ja liukumäkiä, jotka tarjoavat monipuolista tekemistä.

Lisäksi ostoskeskuksessa on useita lasten vaate- ja lelukauppoja, joissa voi shoppailla lapsille uusia vaatteita tai leluja. Näissä kaupoissa on laaja valikoima eri ikäisille lapsille sopivia tuotteita, joten jokainen löytää varmasti mieluisia ostoksia. Lisäksi ostoskeskuksen ruokapaikat tarjoavat lastenmenun, josta voi tilata lapsille maistuvaa ruokaa.

Schönhauser Allee Arcadenin lasten leikkipaikat tarjoavat lapsille mahdollisuuden leikkiä ja pitää hauskaa, samalla kun vanhemmat voivat tehdä ostoksia rauhassa. Ostoskeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja ja palveluita, jotka tekevät vierailusta miellyttävän ja viihtyisän koko perheelle.

Esteettömyys ja palvelut liikuntarajoitteisille

Berliinin Schönhauser Allee Arcaden -ostoskeskus on suunniteltu huomioimaan liikuntarajoitteiset asiakkaat. Ostoskeskus on täysin esteetön ja kaikkiin kerroksiin pääsee hisseillä tai liukuportailla. Lisäksi rakennuksessa on inva-wc:t helpottamaan liikuntarajoitteisten asiakkaiden tarpeita.

Ostoskeskuksessa on myös tarjolla erilaisia palveluita liikuntarajoitteisille asiakkaille. Esimerkiksi pyörätuoleja ja lastenvaunuja on saatavilla lainaksi asiakkaille. Lisäksi henkilökunta on koulutettu palvelemaan ja avustamaan liikuntarajoitteisia asiakkaita tarvittaessa.

Ostoskeskuksen sisäänkäynnit ja kaikki liikkeet ovat esteettömiä, joten kauppoihin on helppo päästä myös pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuville asiakkaille. Lisäksi kaupoissa on yleensä riittävästi tilaa kiertää ja liikkua esteettömästi.

Aukioloajat

Schönhauser Allee Arcaden on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-21. Sunnuntaisin ostoskeskus on suljettu. Sisäpihan ravintolat ja baarit voivat kuitenkin olla avoinna myös myöhempään iltaan asti.

Ostoskeskuksen aukioloajat voivat vaihdella eri liikkeiden välillä, joten on hyvä tarkistaa kunkin liikkeen omat aukioloajat erikseen. Yleisesti ottaen kaupat ovat avoinna ainakin klo 10-20 välisenä aikana.

Ostoskeskuksen ruokakauppa on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-22 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Lähistön nähtävyydet ja muut ostosmahdollisuudet

Schönhauser Allee Arcaden sijaitsee Berliinin Prenzlauer Bergin alueella, joka on tunnettu trendikkäästä ilmapiiristään ja monista putiikeista. Ostoskeskuksen lähistöllä onkin paljon muita ostosmahdollisuuksia, kuten pieniä boheemeja putiikkeja ja vintage-liikkeitä. Alueella on myös viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi virkistäytyä shoppailun lomassa.

Lähistöltä löytyy myös muita nähtävyyksiä, jos haluaa tehdä ostosten lisäksi muutakin. Esimerkiksi Kulturbrauerei, entinen olutpanimo, tarjoaa kulttuurinälkäisille mielenkiintoisia tapahtumia ja näyttelyitä. Lisäksi Mauerpark, entinen muurin osa, on suosittu paikka viettää aikaa ja nauttia sunnuntaimarkkinoista sekä karaokesta.

Berliinin keskustaan pääsee helposti ja nopeasti julkisilla liikennevälineillä Schönhauser Allee Arcadenin läheltä. Esimerkiksi kuuluisa Alexanderplatz on vain muutaman metroaseman päässä.

Schönhauser Allee Arcaden tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet ja on lisäksi hyvien liikenneyhteyksien varrella. Esteettömyys ja liikuntarajoitteisten palvelut tekevät siitä houkuttelevan kohteen kaikille asiakkaille.