Sijainti ja saapuminen

Berliinin Outlet kauppojen joukosta löytyy yksi erityisen houkutteleva ostospaikka, nimittäin Designer Outlet Berlin-Wustermark. Tämä outlet-kylä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Berliinin keskustasta, ja se tarjoaa vierailijoilleen erinomaisen valikoiman luksusbrändejä alennettuun hintaan.

Outlet-kylä sijaitsee Wustermarkin kaupungissa, jonne on helppo saapua eri kulkuneuvoilla. Autolla liikkuvat voivat hyödyntää alueen ilmaisia parkkipaikkoja, ja niille, jotka matkustavat julkisilla, on tarjolla hyvät yhteydet paikallisjunalla (S-Bahn) ja bussilla. Junamatka kestää noin 30 minuuttia Berliinin päärautatieasemalta, ja bussilla matka taittuu noin samassa ajassa.

Valikoima ja merkit

Designer Outlet Berlin-Wustermark on oiva paikka shoppailun ystäville, sillä se tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen luksusbrändien vaatteita, asusteita ja kodintuotteita. Outletissa on yli 80 myymälää, joista löytyy yhteensä yli 1000 eri merkkiä. Täältä voit tehdä loistavia löytöjä muun muassa seuraavilta brändeiltä:

– Adidas
– Calvin Klein
– Burberry
– Ralph Lauren
– Tommy Hilfiger
– Guess
– Levi’s
– Michael Kors
– Nike
– Puma

Valikoima on laaja ja kauppojen hyllyt täydentyvät säännöllisesti uusilla tuotteilla. Outlet-kylässä on myös useita ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutua välillä shoppailun lomassa.

Alennukset ja tarjoukset

Designer Outlet Berlin-Wustermark tunnetaan erityisesti hyvistä tarjouksistaan ja alennuksistaan. Outlet-kylässä on ympäri vuoden käynnissä erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joissa merkkivaatteita ja -tuotteita myydään jopa 70 prosentin alennuksella.

Lisäksi Outlet Berlin-Wustermarkin verkkosivuilta löytyy mahdollisuus liittyä VIP-klubiin, jonka jäsenet saavat erityisetuja ja alennusbonuksia. VIP-klubin jäsenille tarjoutuu myös mahdollisuus osallistua erilaisiin tapahtumiin ja saada tietoa uutuuksista ensimmäisenä.

Outlet-kylän verkkosivuilta löytyy myös lisätietoa ajankohtaisista tarjouksista ja alennuksista, joten niitä kannattaa seurata ennen vierailua. Näin voit varmistaa, että saat kaikista haluamistasi tuotteista parhaat mahdolliset hinnat.

Berliinin Designer Outlet Berlin-Wustermark on ehdoton kohde kaikille shoppailun ystäville. Sen hyvä sijainti, laaja valikoima ja houkuttelevat tarjoukset tekevät siitä täydellisen paikan löytää uusia luksusbrändejä alennettuun hintaan. Suuntaa siis Berliiniin ja varmista, että saat kaikki haluamasi ostokset outlet-kylästä.

Ruokailu ja virkistyminen

Designer Outlet Berlin-Wustermarkissa on useita ruokailupaikkoja, joissa voi virkistäytyä ostosten lomassa. Outletin alueella on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailumahdollisuuksia eri makuun.

Ravintoloiden valikoima on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja niin pikaruokaa kuin laadukkaampia annoksia kaipaaville. Voit nauttia esimerkiksi burgereita, pizzoja, salaatteja tai vaikkapa sushia. Lisäksi alueella on myös kahviloita, joista voit hakea virkistävän kahvin tai herkullisen leivonnaisen ostoskiireiden keskellä.

Jos kaipaat pikemminkin välipalaa tai pientä naposteltavaa, voit pysähtyä esimerkiksi jäätelökioskille tai smoothiebaariin. Outletin ruokailupaikat tarjoavat siis vaihtoehtoja kaikenlaiseen nälkään ja janoon, joten voit virkistäytyä ja saada uutta energiaa ostoskipaleiden lomassa.

Ostoskeskuksen koko ja pohjaratkaisu

Designer Outlet Berlin-Wustermark on Saksan suurin outlet-ostoskeskus. Se sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Berliinin keskustasta, ja sen pinta-ala on yli 20000 neliömetriä. Outletissa on yli 80 erilaista myymälää, joissa myydään tunnettujen merkkien vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita asusteita.

Ostoskeskuksen pohjaratkaisu on selkeä ja helposti hahmotettavissa. Myymälät on rakennettu ympyränmuotoiseen rakennukseen, joka on jaettu useisiin eri osastoihin. Jokaisen osaston kyljessä on sisäänkäynti, joten pääset kätevästi tutustumaan eri myymälöihin ilman turhaa kiertelyä.

Ostoskeskuksen sisäänkäynneiltä löytyy myös infopisteitä, joista voit hakea karttoja ja saada apua. Näin voit suunnitella käyntisi etukäteen ja löytää haluamasi myymälät helpommin. Outletin pohjaratkaisu on siis suunniteltu asiakasystävällisesti, jotta shoppailukokemuksesi olisi mahdollisimman miellyttävä ja vaivaton.

Palvelut ja asiakaspalvelu

Designer Outlet Berlin-Wustermark tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluita ja mahdollisuuksia ostosten yhteydessä. Outletin alueella on esimerkiksi lasten leikkipaikka, jossa lapset voivat viihtyä ja leikkiä vanhempien shoppaillessa.

Lisäksi outletissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit osallistua. Tapahtumakalenterin voi tarkistaa etukäteen Designer Outlet Berlin-Wustermarkin verkkosivuilta, jolloin voit suunnitella käyntisi ajankohdan niin, että pääset nauttimaan tapahtumista ja mahdollisista alennuksista tai tarjouksista.

Outletin asiakaspalvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Jos tarvitset apua tai neuvoja, voit kääntyä henkilökunnan puoleen. He auttavat mielellään esimerkiksi oikean koon löytämisessä tai vinkkaavat sinulle muista tarjouksista ja alennusmyynneistä. Lisäksi outletissa on myös wc-tiloja ja pankkiautomaatti, joten kaikki tarvittavat palvelut ovat helposti saatavilla.

Suosittuja ostokohteita

Berliini on tunnettu ostoskaupunki, ja yksi suosittu kohde ostoshulluille on Designer Outlet Berlin-Wustermark. Tämä outlet-kylä tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden löytää suosikkimerkkiensä tuotteita edulliseen hintaan. Alueella on yli 80 erilaista liikettä, joten valikoima on todella monipuolinen.

Outlet-kylän suosituimpia ostokohteita ovat erityisesti vaatteet ja asusteet. Kylässä on edustettuna useita tunnettuja merkkejä, kuten Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Levi’s. Näistä liikkeistä voi löytää laadukkaita tuotteita alennettuun hintaan. Vaatteiden lisäksi alueella on myös tarjolla jalkineita, laukkuja, koruja ja kodintuotteita.

Yksi suosituimmista ostospaikoista on Hugo Bossin myymälä, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita vaatteita niin miehille kuin naisillekin. Myymälässä on edustettuna niin arkivaatteet kuin juhlavampaan tilaisuuteen sopivat asutkin. Hugo Bossin lisäksi myös Tommy Hilfiger on suosittu merkki alueella. Heidän myymälästään voi löytää rentoja arkipukeutumiseen sopivia vaatteita, sekä merkin tunnettuja t-paitoja.

Vinkit vierailuun

Designer Outlet Berlin-Wustermark sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Berliinin keskustasta, joten kylässä vierailu vaatii hieman suunnittelua ja järjestelyä. Helpoin tapa päästä kylään on vuokrata auto tai lähteä liikkeelle julkisilla kulkuvälineillä. Junalla matka kestää noin 30 minuuttia Berliinistä Spandauhin, jonka jälkeen on vielä noin 5 kilometrin matka taksi tai bussi jaolla outlet-kylään.

Kylä on avoinna päivittäin klo 10-20, joten sinulla on runsaasti aikaa tutkia eri liikkeitä ja tehdä ostoksia. Mikäli olet suuntaamassa alueelle viikonloppuna, kannattaa kuitenkin varautua hieman ruuhkiin, sillä kylässä on usein tungosta viikonlopun aikana.

Vieraillessasi outlet-kylässä kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa, sillä alueella on myös paljon muita aktiviteetteja tarjolla. Esimerkiksi ravintolat ja kahvilat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja aterioinnille tai tauolle ostoskiireistä. Alueella on myös leikkipaikka lapsille, joten perheen pienimmillekin riittää tekemistä.

Lähistön nähtävyydet ja aktiviteetit

Designer Outlet Berlin-Wustermarkin lähellä on useita muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Esimerkiksi lähellä sijaitseva Karls Erlebnis-Dorf on suosittu kohde lapsiperheille. Täällä voit tutustua maatilan toimintaan ja nähdä eläimiä ja traktoreita. Alueella on myös useita pieniä huvipuistolaitteita sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten köysirata ja kiipeilyseinä.

Toinen mielenkiintoinen kohde lähellä Designer Outlet Berlin-Wustermarkia on Brautmode Mekka -liike, joka on suuri hääpukuliike. Liikkeestä voi löytää laajan valikoiman hääpukuja erilaisiin tyyleihin ja budjetteihin sopien. Vaikket itse olisikaan menossa naimisiin, voi liike tarjota kiehtovaa inspiraatiota ja mahdollisuuden tutustua häämuotiin.

Berliinin keskustassa on myös lukuisia muita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten Brandenburgin portti, Berliinin muuri ja museoita. Mikäli sinulla on aikaa ylimääräisen päivän viettoon, kannattaa ehdottomasti tutkia Berliinin monipuolista tarjontaa. Voit päättää päiväsi rentoutumalla jossakin Berliinin monista puistoista tai nauttia ruoasta ja juomasta jossakin kaupungin lukuisista ravintoloista ja baareista.