Berlin Pass on kätevä tapa tutustua Berliiniin. Nähtävyyksien ystävät pääsevät kiertelemään Berliinin tunnetuimpia kohteita halvemmalla ja liikkumaan kaupungin julkisella liikenteellä ilman lisämaksua.

Passiin sisältyy ilmainen sisäänpääsy jopa 60 eri museoon, monumenteille ja taidegallerioihin. Berlin Passilla pääsee mm. Hop-on-hop-off -bussikierrokselle, Pergamon -museoon, jokiristeilylle ja Berlinische Galleriaan. Lisäksi sillä saa alennusta useista eri kaupoista, ravintoloista jne. Berlin Passin nettisivuilta löytyy koko lista sekä mukavasti lisätietoa kyseisistä kohteista ja kaupoista.

Berlin Pass toimii myös kätevänä matkakorttina. Sillä pääsee liikkumaan niin metrolla kuin busseillakin ”ilmaiseksi” ja näin voit säästä huomattaviakin summia.

Passin mukana tulee luonnollisesti ilmainen opaskirja. Opaskirja sisältää Berliinin kartan, nähtävyyksien osoitteet ja aukioloajat sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa. Opaskirjan voi ladata nettisivuilta myös tuotetta ostamatta.

Berlin Passin käyttö on erittäin helppoa. Passi on kuin pankkikortti, ja se toimii sähköisenä pääsylippuna. Se on erityisen kätevää, sillä pelkkä passin näyttäminen riittää sekä nähtävyyksillä että julkisessa liikennevälineissäkin, eikä erillisiä lippuja tarvita. Passi aktivoituu, kun sitä käytetään ensimmäisen kerran ja voimassa kaksi tai kolme päivää; aika lasketaan passin aktivoimishetkestä Siksi onkin suositeltavaa ottaa Berlin Pass käyttöön heti aamusta, jotta siitä ehtii ottamaan irti kaiken mahdollisen hyödyn. Passin voi ostaa jo hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä se on voimassa ennen aktivointia 12 kuukautta.

Käyttämättömille passeille on tarjolla Rahat takaisin -takuu. Mikäli passia ei aktivoida, siitä voi hakea täyttä hyvitystä (postikuluja lukuun ottamatta). Hyvitystä haetaan lähettämällä sähköpostitse omat sekä tilauksen tiedot ja sitten postittamalla kaikki pakettiin kuuluneet tuotteet käyttämättöminä takaisin. Huomaa kuitenkin, että hyvityksen saa vain Berlin Passin nettisivuilta ostetuista passeista.

Passin voimassaoloajan voi valita kahdesta tai kolmesta päivästä, ja hinta määräytyy sen mukaan. Aikuisten (yli 15 v.) passit maksavat 79-99 euroa ja lasten (6-14 v.) 38-43 euroa. Berlin Passin sivuilta löytyy nähtävyyksien normaalihinnat ja niiden avulla voikin näppärästi laskea, paljonko passin avulla tulisi säästämään. Esimerkiksi kahdeksan nähtävyyttä sekä matkakortti tulisivat maksamaan 129,50 euroa, eli kolmen päivän Berlin Passilla säästöä tulee jo melkein 30 euroa. Passi on ollut niin suosittu, että käyttäjät ovat arvioineet sen Trustpilotissa neljän tähden arvoiseksi. Kiitoksia on erityisesti tullut siitä, että passi on all-in-one -tyyppinen, jolloin matkustaminen ja nähtävyyksillä vierailu on helppoa ja vaivatonta.

Berlin Passi maksetaan nettitilauksen kohdalla näppärästi jollakin yleisimmistä luottokorteista.

Berlin Passin voi tilata suoraan kotiin tai noutaa Berliinistä. Noutaminen on tietenkin ilmaista, postikulut puolestaan riippuvat toimitustavasta, esimerkiksi tavallisella postilla kulut ovat 3,95-7,95 euroa. Berlin Pass lupaa toimittaa passit maailmanlaajuisesti.


Kommentit

Berlin Pass — Ei kommentteja

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>